Mijn Verhaal

Hi! Mijn naam is Sa(Mira), echtgenote en toegewijde moeder van drie kinderen en een bonusmama. Ik houd van reizen en avontuur; mezelf uitdagen en uit mijn comfortzone stappen. Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk voor mij.

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en heb een Bachelor diploma in Social Work oftewel maatschappelijk werk. De rode draad in mijn leven is altijd het helpen van mensen geweest en ze ondersteunen waar ik kan. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de mens en zijn eigenheid. Ik heb altijd al meer willen weten over het menselijke brein.

Een beroep in het sociaal domein als Social Worker was daarom ook altijd voor mij weggelegd. Mijn werk is mijn passie. Ik vind het een intrigerend en mooi proces om te zien hoe we gedurende het behandeltraject een samenwerkingsverband aangaan waarbij we samen onderzoeken wat er speelt en hoe we verder de behandeling vormgeven. Ik geloof sterk in het vergroten van je eigen veerkracht en het weer leren vertrouwen op je eigen kunnen.

Zelf heb ik als ervaringsdeskundige de nodige hobbels ervaren en ik probeerde mezelf op eigen houtje eruit te redden. Dat lukte aardig door enkele maanden later te starten met een nieuwe baan en net te doen alsof alles weer helemaal in orde was.


Toch lag een burn out op de loer. Ik belande ziek thuis en wist het allemaal niet meer. Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik nou precies? Ik wilde niet voelen, waardoor mijn klachten alleen groter werden. Door ademhalingstechnieken, het gebed en mindfulness kon ik weer verbinden met mezelf en wat er voor mij nou echt toe doet. Zo ontstond mijn liefde voor het leven weer en mijn passie om een ander te laten ervaren wat ik heb ervaren. Door juist stil te staan bij jouw gevoelens en gedachten, kom je tot de kern van wie je eigenlijk wil zijn en daar vind je de mooie lichtpuntjes die jij nodig hebt om weer tot bloei te komen.

Ik dacht lange tijd dat ik het allemaal alleen moest oplossen en was vooral aan het overleven. Pas veel later ontdekte ik dat juist het aangaan van pijn en verdriet uiteindelijk weer ruimte vrij kan maken en meer licht kan brengen in het leven. Dit geef ik graag door aan de mensen om mij heen en zeker ook aan mijn cliënten. Je moet het zelf doen, maar zeker niet alleen!

Ik wil gratis kennismaken!

Ik wil meer weten!