Praktijk Mira Femme

Omdat iedere vrouw zichzelf mag zijn en niemand meer in stilte hoeft te lijden.

Dát is mijn streven; jou de handvaten geven voor een leven vol (zelf)liefde, eigenwaarde, vertrouwen en geluk.

In mijn sessies herinner ik je hier aan en gaan we aan de slag om jouw mindset naar een hoger niveau te tillen. Ik ben van mening dat de gelukkigste persoon diegene is met de gelukkigste gedachten. Ik weet het makkelijker gezegd dan gedaan. Echter leer ik je om gedachten die niet wenselijk zijn om te zetten en of te parkeren. Zelfzorg en zelfliefde zijn hierin essentieel. Ja! zeggen tegen jezelf en Nee! zeggen tegen een ander vinden nog heel veel vrouwen moeilijk. Van aard zijn wij vrouwen zorgzaam, maar dat wil niet zeggen dat jij niet belangrijk genoeg bent om niet op nummer 1 te staan en goed voor jezelf te zorgen. Ik kijk niet alleen naar je klachten, maar ook naar de manier waarop jij met je klachten omgaat. 

Zit jij vast in een spiraal van gedachten en wordt het je allemaal teveel? Ben jij niet meer de persoon, partner, ouder of vriendin die je zou willen zijn? Ben jij aan het einde van de dag kapot en haal je geen plezier meer uit de kleine dingen? Heb je het gevoel dat je aan het overleven bent in plaats van echt leven in het hier en nu? Weet jij nog wie je bent of wie je wilde zijn? Leef jij meer voor anderen dan voor jezelf?

Wil jij tips en handvaten om jouw waarden en kwaliteiten te herontdekken. En wil jij de regie weer terug over je eigen leven?

Ontdekken wat jij echt belangrijk vindt. Waar haal jij energie uit? Leer weer te genieten van de kleine dingen in het leven en leef naar jouw waarden.

Accepteer jezelf zoals je bent, wees mild voor jezelf en stel je open voor de angsten die je in de loop der jaren met je mee hebt gedragen. Wordt het niet eens tijd om die zwaar gevulde rugtas eens af te zetten? Stop met vluchten en start met leven. Vandaag nog!

Voel jij dat het tijd is voor verandering en duurzaamheid? Ben jij bereid om te werken en terug te keren naar de authentieke jij? Is jouw antwoord ja?

Top! Want dan heb ik goed nieuws. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Samen komen we veel verder.

Als ACT psychosociaaltherapeut, coach en ervaringsdeskundige weet ik als geen ander waar jij tegenaan loopt. Ik weet hoe jij je voelt. Ik help jou om van de onrust weer rust te maken en vanuit focus en vertrouwen weer te verbinden met de jij waar je zo diep naar verlangt.

Ik help jou om een waardevolle band te creëren met jezelf en vanuit die energie en kracht de juiste stappen te zetten naar een liefdevol leven.

Mijn naam is Samira en Founder van Praktijk Mira Femme, Therapie & Coaching.

Sinds 2007 altijd werkzaam geweest in het sociaal domein als Social Worker. Met meer dan 15 jaar (levens)ervaring in het helpen van het vergroten van de zelfredzaamheid van anderen en het coachen van gezinnen, kinderen en jongvolwassenen besloot ik de opleiding Psychosociaal Therapeut te gaan volgen.

Het brein en het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd. De ACT (acceptance & commitment) therapie greep mij aan, omdat het een therapie is van nu (3e generatie); een therapie waarin verschillende methodieken naar voren komen en je vrijwel direct bij thuis voelt. Je kan er alle kanten mee op en het vooral ook eigen maken. Jezelf blijven en dicht bij jezelf blijven is belangrijk. Dit gun ik mezelf, maar ook jou!

Vanuit mijn achtergrond als Social Worker neem ik ook verschillende methodieken mee in mijn gesprekken, zoals Transactionele Analyse (TA). TA vergaart inzichten in gedrag en gedragspatronen, psychopathologie en systematisch werken. Het eerste systeem, ons gezin, laat een diepe blauwdruk in ons achter. We herhalen onbewust hetgeen we hebben meegekregen. Het systemisch verwijst naar de invloed van het grotere geheel van de individu. Het toepassen van deze methodieken gaat geheel natuurlijk en je zult hier tijdens een sessie niets van merken.

Ben je benieuwd en wil je hier ook meer over weten?

Vul dan het formulier hieronder in en plan je 30 minuten kennismakingsgesprek in om meteen actie te ondernemen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos